HyPSissä vallitsee nyt hyvä tekemisen meininki
1.11.2017 18:51 Uutiset / Pääsivusto

Jalkapallokonkarit Raimo Korpela, Sakari Salo ja Lauri Jokivalli kohottivat maljan HyPSille.

Se näkyi hyvin Hyvinkään Palloseuran 70-vuotisjuhlavuoden päätösjuhlassa: HyPSissä vallitsee positiivinen pöhinä.

21.1.1947 perustettu Hyvinkään Palloseura vietti 70-vuotisjuhlavuotensa päätösjuhlaa lauantaina 28.10. ravintola Harlekiinissa lyhyiden puheiden, palkitsemisten, ruokailun ja musiikin merkeissä.HyPS-ikonit Jukka Lottonen ja Mikko Lindström. Mikko pitää hallussaan miesten edustusjoukkueen ottelupörssin kärkipaikkaa.

Puheenjohtajaksi juuri juhlan alla uudelle 2-vuotiskaudelle valittu Seppo Keisu kiteytti lyhyesti HyPSin pelillisen menestyksen ja talouden paranemisen. 1.12. HyPSin toiminnanjohtaja aloittava Petri Harainen esitteli itsensä ja kertoi, että HyPS tulee tiivistämään yhteistyötä muiden hyvinkääläisten urheiluseurojen kanssa.

Haraisen palkkaaminen ja hänen asenteensa uuteen työhön – miehestä näkee, että hän haluaa viedä hyvinkääläistä jalkapalloa eteenpäin suurella sydämellä – saivat vierailta samanlaista positiivista palautetta, millä tietoa on kommentoitu sosiaalisessa mediassa.

Seuratoimijan Veli Pallo -kiertopalkinnon vastaanottanut Marko Saarela painotti, että nyt HyPSissä vallitsee todellinen tekemisen meininki. Saarela on tehnyt kovan työn seuran junioriturnausten ja sitä kautta talouden eteen, mikä helpottaa jonkin verran juuri valittujen toiminnanjohtaja ja hallituksen työtä.

HyPS Concariklubin puheenjohtaja Urho Etelämäki (viereisessä kuvassa oikealla vierellään Euroliigaa vuonna 1986 käynnistämässä ollut Jorma ”Jekku” Helikari) on todella tyytyväinen HyPSin nykytilaan:Euroliigaa vuonna 1986 käynnistämässä ollut Jorma ”Jekku” Helikari ja HyPS Concariklubin puheenjohtaja Urho "Urkki" Etelämäki.

– HyPSistä on vain positiivista kerrottavaa. Menneet ovat menneitä, silloin seurassa haettiin uutta suuntaa. Uskon vahvasti, että nyt jos koskaan tuo suunta on löytynyt. HyPS lähtee hyvistä asetelmista seuraavalle vuosikymmenelleen. Toivottavasti uuden HyPS-lähtöisen toiminnanjohtajan esimerkki saa myös jäsenistön tekemään aktiivisesti hyvinkääläistä liikunta- ja urheiluseuratyötä.

Ylemmässä pikkukuvassa ovat HyPS-ikonit Jukka "Lotto" Lottonen ja Mikko Lindström, joista jälkimmäinen pitää hallussaan miesten edustusjoukkueen ottelupörssin kärkipaikkaa.


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Heinäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Kategoriat