HyPSin aikuisjoukkueiden parhaat
29.10.2017 21:55 Uutiset / Pääsivusto

Naisten parhaina palkitut Mimmi Koistinen, Vivi Vuorio, Iina Pitkänen ja Linnea Massa.

HyPSin miesten edustusjoukkueen parhaana palkittiin John Keister, naisjoukkueen vuoden pelaajana Mimmi Koistinen.

Uudenmaan ja Helsingin piirien yhteisessä Kolmosessa pelanneen HyPSin miesten edustusjoukkue parhaana pelaajana ja parhaana hyökkääjänä palkittiin ensimmäisen kauden HyPSissä pelannut John Keister.

Hyökkääjänä Keister aiheutti nopeilla irtautumisillaan vastustajien puolustuksille ongelmia. Kauden parhaaksi valintaa puolsivat Johnin tasaiset esitykset – eikä vähäinen peruste ollut myöskään se, että hän pelasi ainoana pelaajana kaikissa otteluissa. Lisäksi miehen laukaisutaito on hyvä, joka tuotti muutamia todella näyttäviä maaleja.

Miro Purosto oli HyPSin paras puolustaja. Ottelumäärällä mitattuna Miron kausi oli vuotta 2016 ehjempi, sillä nyt pelejä kertyi 18, kun vuosi sitten luku oli 15. Miron pelisuoritus oli tuttuun tapaan puhdasotteisen tehokas. Maaleja puolustaja teki edelliskauden tapaan kaksi.

Xhevdet Zegiri maalipörssin kakkoseksi

Omid Musawi oli HyPSin paras keskikenttäpelaaja. Musawin vahvoihin ominaisuuksiin lukeutuvat pelinrakentelun ohella hyvät laukaukset, jotka pakottavat vastustajien maalivahdit valppauteen. Aina sekään ei riittänyt, sillä viisi kertaa pallo oli verkossa Omidin toimesta. Muuten hyvää kautta häiritsi pari pelikieltoa, jotka pitäisi saada kitkettyä pois.

Toni Oittinen palkittiin lupaavana nuorena pelaajana. Jo kaudella 2016 edustusjoukkueessa ensiesiintymisensä tehnyt 18-vuotias Oittinen pelasi 17 ottelua. Tehopörssissä nuorukainen sijoittui yhdellä maalilla ja yhdellä maalisyötöllä kuudenneksi.

Tehopörssin yhdeksällä maalilla ja yhdellä syötöllä voittanut Xhevdet Zegiri nousi kauden aikana vuodesta 1968 alkaen pidetyn HyPSin maalipörssin kakkospaikalle: 31-vuotias ”Sepe” on tehnyt HyPSin paidassa nyt 93 maalia.

Edustusjoukkueiden parhaan maalintekijän kiertopalkinnon Epen Pytyn sai kuitenkin naisten joukkueen Fanny Reinikainen, joka teki 14 pelaamassaan ottelussa 13 maalia.

Kolmosessa pelanneen HyPSin naisten edustusjoukkueen vuoden naispelaaja on Mimmi Koistinen, paras hyökkääjä Iina Pitkänen, paras keskikenttäpelaaja Vivi Vuorio ja paras puolustaja Linnea Massa.

Pikkukuvassa ovat Miro Purosto, Toni Oittinen ja John Keister.


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Heinäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Kategoriat