Euroliiga-infoa

Euroliigakausi 2019

Euroliigan 33. toimintavuosi

Euroliigan tulospalvelu löytyy TÄÄLTÄ

Hyvinkään Palloseuran pyörittämä Euroliiga on 5–12-vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitettu jalkapallotapahtumien kokonaisuus. Euroliigassa joukkueet muodostetaan yhdestä tai kahdesta ikäluokasta (vuosina 2007–14 syntyneet) kuitenkin niin, että vuonna 2014 syntyneet pelaavat sekajoukkueissa.

Kouluikäinen pelaaja ilmoittautuu mukaan ja sijoitetaan oman koulualueensa joukkueeseen. Jos pelaaja ei ole vielä koulussa, hänen toivotaan ilmoittautuvan sen koulun joukkueeseen, johon hän menee ensimmäiselle luokalle. Pienkoulun oppilas ilmoittautuu lähinnä omaa kouluaan olevan koulun joukkueeseen.

Nuorin ikäluokka vuonna 2014 syntyneet

Kaudella 2019 Euroliigan nuorimman ikäluokan muodostivat vuonna 2014 syntyneet tytöt ja pojat. Ikäluokasta muodostetaan tytöistä ja pojista sekajoukkueita niin, että saadaan sopiva määrä joukkueita sarjatoimintaan. Tämä saattaa edellyttää kahden tai useammankin alueen pelaajien yhdistämistä.

Euroliiga ja HyPSin ikäkausijoukkueissa pelaavat lapset

Ikäluokkien P10, P11 ja T10/11 pelaajat pelaavat omien koulualueidensa joukkueissa. Euroliigan myötä pelaajille tulee viikossa yksi peli- ja yksi harjoitustapahtuma.

Otteluohjelmat ja tulospalvelu

Kaudella 2019 Euroliigassa käytetään TorneoPal-järjestelmää, jota HyPS käyttää myös kaikissa järjestämissään junioriturnauksissa. TÄÄLTÄ löytyvää TorneoPaliin tulevat kaikki otteluohjelmat ja tulokset.

Euroliiga tarjoaa pelaajalle

• myönteisiä onnistumisen kokemuksia ja elämyksiä
• sosiaalista kanssakäymistä ja joukkuetoimintaan sopeutumista
• leikkimielistä kisailua jalkapallon parissa
• monipuolisen harrastuksen (pallonhallinta, koordinaatio, ketteryys, nopeus jne.)
• edullisen ja liikunnallisen harrastuksen, jonka parissa on mahdollista jatkaa omien kykyjen ja halujen puitteissa mahdollisimman pitkään

Ilmoittautuminen ja osanottomaksut

Euroliigan osallistumismaksu on 135 euroa (sisaruksista 110 euroa/lapsi ja HyPSin ikäkausitoiminnassa mukana olevista 90 euroa/lapsi). Varsinainen ilmoittautumisaika päättyi 31.3., ja jälki-ilmoittautuneille osanottomaksu on 155 euroa.

HyPS hankkii euroliigalaiselle Palloliiton korttelipassin ja vakuutuksen vuodelle 2019. Ensimmäistä kertaa Euroliigaan osallistuva pelaaja kirjautuu samalla HyPSin pelaajaksi.

Lisätietoa Euroliigasta

HyPSin toiminnanjohtaja Petri Harainen, 040 485 5622, petri.harainen@hyps.fi

Sinustako valmentaja Euroliigaan?

Etsimme uusia euroliigavalmentajia.

Pyrimme löytämään ajoissa valmentajat kaikkiin joukkueisiin. Tämän tavoitteen toteuttamiseksi tarvitsemme suuren joukon vapaaehtoisia.

Valmennuspestiä ei pidä säikähtää, ja sen voi ottaa kesäharrastuksena – ja samalla kokeilla muutaman kuukauden ajan, olisiko itsestä valmentajaksi. Varsinkin nuorimmissa ikäluokissa valmentaja on lähinnä innostaja ja oman ryhmän organisaattori.

Kun valmennat lapsesi joukkuetta, niin saat oman lapsesi ilmaiseksi mukaan.


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Kategoriat