Kesäturnaus Powered By Rockfest pelattiin upeissa olosuhteissa Perttulan ja Kankurin kentillä
10.6.2019 9:58 Uutiset / Pääsivusto

Pitkät perinteet omaavassa poikajunioriturnauksessa oli tänä vuonna mukana 96 joukkuetta. Viikonlopun aikana pelattiin yhteensä 274 ottelua. (Kuvassa turnauksen vanhimman ikäluokan P11 kilpasarjan voittanut HyPS musta)

Turnauksen vanhimman ikäluokan 2008 syntyneiden P11 kilpa- ja haastesarjan mestaruudet jäivät Hyvinkäälle

HyPS/musta voitti P11 kilpasarjassa alkulohkonsa näytöstyyliin maalierolla 17-0. Sunnuntain sijoitusotteluissa HyPS/musta raivasi tiensä finaaleihin, jossa TuPS valkoinen tarjosi hyvän vastuksen. Finaaliottelu meni rangaistuspotkukilpailuun, jossa HyPS oli parempi lukemin 3-1. Kilpasarjan hopealle TuPS valkoinen. Pronssipelissä MPS voitti Riihimäen Palloseuran 3-0.

2008 -syntyneiden P11 haastesarjassa HyPS sininen jyräsi sarjan voittoon suvereenin esityksen jälkeen. HyPS sininen ei päästänyt turnauksessa yhtään maalia omiin ja teki peleissään yhteensä 20 maalia. Haastesarjan toiseksi sijoittui Loiske Oranssi ja pronssimitalit menivät Gnistan siniselle.

2008 -syntyneiden P11 harrastesarjassa HyPS valkoinen voitti rangaistuspotkukilpailun jälkeen pronsiottelussa Loiske mustan ja sijoittui näin olle kolmanneksi. Harrastesarjan finaalissa FC Kuusysi keltaiset voittivat KäPa/Ac Black ja näin ollen kultamitalit menivät Lahteen.

Perttulassa pelattiin 2009 syntyneiden ja nuorempien ottelut

2009 syntyneiden P10 kilpasarja oli erittäin tiukka. Kilpasarja pelattiin sarjamuotoisena ja eniten pisteitä saanut joukkue kruunattiin voittajaksi. Sarjan mitalisijat olivat ennen viimesitä kierrosta vielä täysin auki. Viimeisen kierroksen peleissä mestaruustaistossa oli vielä neljä joukkuetta. Viimeisellä kierroksella Gnistan keltainen voitti HyPS mustan 2-0 ja RiPS sininen voitti Fc Kuusysin 3-0.

Näin ollen RiPS ja Gnistan päätyivät tasapisteissä lohkon parhaimmiksi ja paremman maalieron turvin mestaruutta pääsi juhlimaan RiPS sininen. Gnistanille hopeaa ja HyPS musta sai 11 pisteellä pronssimitalit kaulaan.

2009 syntyneiden P10 haastesarjassa mestaruus meni FC Pohulle ja hopeamitalit Gnistan siniselle ja pronssia Lepa vihreälle. Sarjassa pelannut HyPS punainen taisteli sijoituksista 1-5, mutta jäi valitettavan tiukasti juuri mitalien ulkopuolelle sijoittuen neljällä pisteellä sarjan neljänneksi.

Samassa sarjassa pelannut HyPS sininen pelasi alkulohkovaiheen jälkeen sijoista 6-9 ja sijoittuikin jatkolohkon kahden voiton ja yhden tasapelin myötä sarjan kuudenneksi.

2009 syntyneiden P10 harrastesarjan mestruutta pääsi juhlimaan HJK Kannelmäki, hopealle pelasi PPS keltainen ja pronssia RiPS keltaiselle. Sarjassa pelannut HyPS valkoinen hävisi puolivälierissä tiukasti 1-0 sarjan mestaruuden vieneelle HJK Kannelmäelle. Kahden sijoitusottelun jälkeen HyPS valkoisen lopullinen sijoitus oli sarjan 6.

Nuorempien sarjoissa ei sijoituksista pelattu

P9 kilpasarjan (2010 -syntyneet) HyPS sininen voitti 2 ottelua, pelasi 2 ottelua tasan ja hävisi 2 ottelua

P9 haastesarjassa HyPS punainen voitti 5 ottelua ja hävisi tiukasti yhden ottelun.

P9 harrastesarjoissa HyPSillä oli mukana kaksi joukkuetta HyPS valkoinen sekä HyPS keltainen. Kummatkin joukkueet pelasivat hienon turnauksen, johon sisältyi, niin voittoja, tappioita kuin tasapelejäkin.

P8 (2011 -synt) sarjoissa HyPSillä oli mukana 4 joukkuetta ja nuorimmissa eli P7 (2012 synt) sarjoissa HyPS oli mukana kahdella joukkueella.

Turnaus oli järjestäjän näkökulmasta katsottuna onnistunut. Sää oli kumpanakin päivänä erinomainen ja kaikki ottelut pelattiin ilman isompia ongelmia.

Hyvinkään Palloseura kiittää mukana olleita joukkueita sekä kiittää erittäin suuresti turnauksen mahdollistajia eli vapaaehtoisvoimin työskennelleitä pelaajien vanhempia ja toimihenkilöitä.

Ensi vuonna uudestaan


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Kategoriat