Naiset aloittivat syksyn kotivoitolla HJK/Unitedista
10.8.2018 13:55 Uutiset / Naiset

Naiset voittivat HJK/Unitedin auringonlaskun aikaan

Naisten Nelosen Nousulohkoon itsensä keväällä pelannut HyPSin naisten joukkue aloitti sarjan ilahduttavasti kolmella pisteellä. Torstain helteisessä illassa HyPS ehti jo 3-0 johtoon, ennen kuin HJK tosissaan haastamaan.

HyPS aloitti ottelun pallonhallinnalla ja peliä pelattiin pääasiassa keskialueella ja HJKn puolustuspuoliskolla. Ensimmäinen vaarallinen laukaus kotijoukkueelta tuli 9 minuutin kohdalla, kun paluun kokoonpanoon tehnyt Iina Pitkänen irtosi puolustuslinjalta ja laukoi napakasti kohti takakulmaa. HJKn maalivahti sai kuitenkin torjuttua tilanteen kulmaksi. HyPSin ote piti ja 24. minuutilla HyPSillä oli jälleen kulma. Roosa Kupi tarjoili mainion pallon ja Elina Laine viimeisteli kotijoukkueen 1-0 johtoon. HyPS jatkoi hyvällä sykkeellä ja pallo kiersi pelaajalta seuraavalle. Toinen maali syntyi 29 minuutilla, kun Taija Tenhunen vasemman pakin paikalta löysi vieraiden puolustuksesta aukon ja toimitti pelivälineen Iinalle. Tällä kertaa Iina viimeisteli varmuudella. Tauolle mentiin 2-0 HyPSin johdossa.

Toisen jakson alku jatkui ensimmäisen puoliajan tapaan. 44. minuutilla toinen ensimmäistä kesän peliä pelannut Pinja Palo-oja jatkoi prässiä loppuun asti ja lopulta sai riistettyä vierailta pallon ja vei HyPSin jo 3-0 johtoon. Tästä maalista alkoi HJK heräillä peliin. Samalla kun vieraiden liike lisääntyi, alkoi hypsiläisllä jalka painaa. 47. minuutilla HJK tuli laidasta läpi ja pieni puolustuksen sekoilu HyPSin maalin edustalla avasi paikan kavennukseen. Varsinaista hätää ei kuitenkaan vielä HyPSillä ollut. Vartti ennen loppua kommunikointi petti pari kertaa peräkkäin ja vaarattomalta tuntuneesta tilanteesta HyPS sai toimitettua lopulta pallon omaan maaliin. Yhden maalin johto ei tuntunutkaan enää turvalliselta, varsinkin kun lämpö oli vienyt jo kotijoukkueen parhaan terän. Vaarallisimmat paikat lopussa nähtiin onneksi HyPS hyökkäyspäädyssä. Lopulta HyPS piti johtoaseman ja ansaitsi kolme pistettä. Ilahduttavaa oli, Iinan ja Pinjan vahva mukaan tulo sarjapeliin. Molemmat viettivät talven ulkomailla, mutta olivat aktiivisesti paikallisten joukkueiden harjoituksissa mukana.

Naiset saavat vieraakseen jo sunnuntaina 12.8. KP-75/InterMillat. Ottelu alkaa Kankurin nurmella klo 17.00. KP-75 on ehtinyt pelata jo kaksi peliä, joista molemmista tuloksen tasapeli. Ensin keravalaiset tasasivat pisteet Mäntsälä Urheilijoiden kanssa 2-2 ja sen jälkeen PK-35/2n kanssa tuloksella 3-3. HyPSillä muutama pelaaja vaihtuu torstaista, mutta avausvoitto toi roimasti itseluottamusta, joten hyvää viihdettä on taas tarjolla. Tervetuloa kannustamaan!

Ottelupöytäkirja

Sarjataulukko


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
 
Kategoriat