Pelimatkat.com Eloturnaus pelattiin hienoissa olosuhteissa
6.8.2018 21:55 Uutiset / Pääsivusto

Pelimatkat.com Eloturnaus houkutteli joukkueita ympäri maata. HyPS kohtasi P15:n kutsusarjassa Alavuden, Kajaanin ja Oulun joukkueet.

HyPSin 3-päiväisessä futisturnauksessa jäätiin joukkuetavoitteesta, mutta 11 sarjassa pelattiin silti huima määrä hyviä otteluita hienoissa ja lämpimissä olosuhteissa. Kotijoukkueen saldoksi tuli yksi sarjamestaruus.

HyPS järjesti elokuisen junioriturnauksen nyt neljännen kerran. Vuosi sitten Pelimatkat.com Eloturnauksessa pelasi peräti 139 joukkuetta, mikä on toistaiseksi HyPSin järjestämien turnausten osanottajaennätys.

Nyt kesäkuun alussa järjestetyssä nuorempien ikäluokkien Kesäturnaus Powered by Rockfest -turnauksessa HyPS pääsi 129 joukkueeseen, ja samaan tasoon näytti nousevan myös Pelimatkat.com Eloturnauksen osanottajamäärä. Lähinnä Suomen Palloliiton muuttuneiden arvoturnauskäytäntöjen seurauksena melkoinen määrä joukkueita peruutti osanottonsa. Mukana oli kuitenkin yli 90 kappaletta vuosina 2003–06 syntyneiden poikien joukkuetta eri puolilta Suomea, ja esimerkiksi vanhimman P15-ikäluokan kutsusarjan voitto matkasi Kajaaniin.

Neljä ikäluokkaa, 11 sarjaa ja yli 90 joukkuetta tarkoitti kuitenkin sellaista ottelumäärää, että Kankurinpuiston, Perttulan ja urheilupuiston lisäksi pelejä pelattiin Jokela ja Rajamäen nurmi- ja keinonurmikentillä.

Vuosi sitten Eloturnaus kärsi sateista, mutta tänä vuonna sadetta jopa hetkittäin kaivattiin. Hienot olosuhteet ja hyvin sujuneet turnausjärjestelyt saivat joukkueilta kiitosta.

HyPS, RiPS ja KelA pelasivat yhden sarjavoiton

Vanhinta ikäluokkaa lukuun ottamatta Pelimatkat.com Eloturnauksessa pelattiin kaikissa ikäluokissa kutsu- tai kilpasarja, haastesarja ja harrastesarja – vanhimmassa ikäluokassa ei ollut harrastesarjaa.

P15:n (2003) kutsusarjassa HyPS pelasi kovassa seurassa hyviä ja tasaisia otteluita. Mestaruusottelussa JäPSin rangaistuspotkukilpailulla voittanut Kajaanin Haka selvisi finaaliin voittamalla HyPSin erikoistilannemaalilla 1–0. Hopeajoukkuetta vastaan HyPS johti tauolla 2–0, mutta ottelu päättyi lopulta JäPSin 3–2-voittoon. Maaliton tasapeli HJK Westin kanssa ja 2–1-voitto Alavuden Peliveikoista tiesi HyPSille sijoitusottelua viidennestä sijasta. Alkusarjassa ilman pisteitä jäänyt Alavus voitti revanssiottelun 2–0.

P15:n kilpa/haastesarjan voitti suvereenisti Espoon EPS.

P14:n (2004) kutsusarjassa mestariksi pelasi Käpylän Pallo. HyPSin ja NJS:n välinen ottelu sarjan seitsemännestä sijasta päättyi tasan, mutta HyPS oli pilkkukisassa parempi. P14:n kilpa/haastesarja pelattiin ilman paikallisia joukkueita – sarjan voitti espoolainen HooGee/ESPA YJ.

P14:n harrastesarjan alkusarjassa RiPS pelasi tasan sekä Harjavallan että Leppävaaran Pallon kanssa. Kolmen joukkueen mitalisarjassa RiPS voitti HaPon 6–1 ja LePan 4–1 ja juhli mestaruutta. HyPS oli sarjassa neljäs.

HyPS ei ollut mukana EPS Akatemian voittoon päättyneessä P13:n (2005) kutsusarjassa, koska joukkue pelasi SPL:n lopputurnauksessa. P13:n kilpa/haastesarjan voitti PK-35. HyPS oli sarjassa kuudes. Seitsemällä joukkueella pelatussa P13:n harrastesarjassa Kellokosken Alku voitti mestaruuden viidellä voitolla. Kolme voittoa ja yksi tasapeli toi HyPSille sarjan kakkossijan.

PKKU:n mestaruusjuhliin päättyneessä kahdeksan P12-joukkueen (2006) kilpasarjassa HyPS jäi alkusarjassa viimeiseksi mutta voitti sijoista 5–8 pelatun sarjan. 12 joukkueella pelatun P12:n haastesarjan finaalissa PKKU voitti Jokelan Kisan ja pronssiottelussa Hämeenlinnan HJS Tervakosken Padon. HyPS Sininen oli sarjassa seitsemäs ja vuotta nuorempien poikien HyPS P07 12:s.

P12:n harrastesarjassa HyPS voitti kaikki ottelunsa sekä alkusarjassa että mitalisarjassa. Martin Sudet oli sarjassa kolmas ja JoKi kuudes.

Pelimatkat.com Eloturnauksen tulokset löytyvät TÄÄLTÄ yläpalkin Sarjat-painikkeen alta.


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
 
Kategoriat