Ennennäkemätöntä suomalaisessa urheiluseuratoiminnassa: HyPS uudisti ilmeensä täydellisesti
12.1.2018 16:52 Uutiset / Pääsivusto

Voima. Tahto. Sydän. HyPSissä voima ja tahto tiivistyvät tekemiseen suurella sydämellä!

Hyvinkään Palloseuran vanhat tunnukset ja värit siirtyivät historiaan, ja seuralla on nyt uusi, raikas ja erottuva ilme sekä oma slogan.

71-vuotisjuhliinsa valmistautuva HyPS elää uutta nuoruutta, mikä näkyy seuran ulkoisen ilmeen täydellisenä uudistumisena.

HyPSin tekemä brändi-ilmeen uudistaminen lienee perusteellisimpia suomalaisessa seuraelämässä nähtyjä, sillä sen on tehnyt brändäyksen ammattilainen, ja se kattaa kaiken, mikä liittyy HyPSin ulkonäköön. Jatkossa HyPS näyttäytyy aiempaa laadukkaampana ja voimakkaampana urheiluseurana, jossa halutaan harrastaa, valmentaa ja toimia erilaisissa tehtävissä.

– HyPSin uudessa seuratunnuksessa haettiin jatkuvuutta, järjestystä ja yksinkertaisuutta, jota kelpaa katsella vielä vuosikymmenien päästä. Uusi HyPS-brändi ei ole pelkästään uusi logo, vaan se on seuran käytännön teot ja strategiat. On ollut ilo ja kunnia olla mukana tekemässä hyvinkääläistä urheilukulttuurihistoriaa, iloitsee HyPS-brändin suunnitellut Petri Alander.

HyPSin seuratoimijoihin kuuluva graafinen suunnittelija ”Pete” Alander on brändäyksen ammattilainen, joka on tehnyt Bandmill-yrityksensä puitteissa lukuisia koti- ja ulkomaisia brändäyksiä, logoja, levynkansia jne.

Voima. Tahto. Sydän.

HyPSin uutta brändi-ilmettä varten Alander teki melkoisesti taustatyötä. HyPSin viininpunainen väri sai väistyä sininen-musta-valkoinen-väriyhdistelmän tieltä, ja seuran uudessa symbolissa on sarvekas pässihahmo.

– Symboli tuo logon yhteyteen persoonallisuutta, jossa tiivistyy HyPSin arvomaailma, visio ja missio. Hahmoa kunnioitetaan, ja sen tiedetään olevan vaikeasti taltutettava vastustaja, joka ei anna armoa. Seuran logossa kaikki kirjaimet ovat isoja, mutta kirjoitusasu on edelleen tuttu HyPS. HyPSille valittu oma kirjasintyyppi tuo tasapainoa, uskottavuutta ja luotettavuutta, eikä se jätä kysymyksiä, taustoittaa Pete Alander.

Uutta on myös se, että HyPSillä on nyt tunnuksenkin yhteydessä ja muissa materiaaleissa näkyvä slogan.

– ”Voima. Tahto. Sydän.” edustaa uudistuvaa HyPSiä, sen tavoitteita ja tulevaisuudenvisiota, jossa jokainen organisaatiossa mukana oleva on ylpeä hypsiläinen. HyPSissä voima ja tahto tiivistyvät tekemiseen suurella sydämellä!

Tekemisen laatuun panostetaan

Uusi tunnus, mistä on sekä pysty- että vaakaversiot ja erilaisia lisätekstillisiä muunnoksi, otetaan HyPSissä käyttöön nyt heti. Seurassa on jo nyt käytössä sinisiä ja mustia treeni- ja vapaa-ajanasusteita, joten värimuutos koskee lähinnä vain HyPSin peliasuja.

– Nykyiset peliasut ”ajetaan” loppuun, ja sinisiin ja mustiin peliasuihin siirrytään pikku hiljaa. Tämä vuosi mennään nykyisen seuravaatekuvaston mukaisesti, eikä uudistus tule aiheuttamaan joukkueille ylimääräisiä kustannuksia, lupaa HyPSin toiminnanjohtaja Petri Harainen.

– HyPS tulee kuitenkin kehittämään ja uudistamaan toimintojaan niin paljon, että se haluttaan kertoa myös seuran logossa, värimaailmassa ja myöhemmin myös peliasuissa. HyPS on matkalla intohimoisesti kohti uutta aikakautta. Haluamme kehittää toimintojamme ja yhteistyötä hyvinkääläisseurojen kanssa, ja panostamme sekä kentällä että toimistolla tehtävän työn laatuun. Erityspanostukset kohdistuvat Euroliigaan ja Vesselifutikseen, ja junioripuolella HyPSin teesit ovat taito, laatu ja monipuolisuus. Olemme lähteneet viemään hyvinkääläistä jalkapalloa täysin uudelle tasolle! painottaa ”Pete” Harainen.

HyPSin vanhat tunnukset

Hyvinkään Palloseuralla on ollut käytössä kaksi logoa. Varsinainen seuratunnus on ollut vaakunamainen ja pääväreiltään sininen ja viininpunainen. Logossa on jalkapallo ja seuran perustamisvuosi. Uudesta seuratunnuksesta on olemassa myös versio, missä sloganin paikalla on teksti ”Hyvinkään Palloseura”.

Toisessa poistuvassa HyPS-tunnuksessa on HyPS-tekstin lisäksi tuimailmeinen pässi – eläin, joka on myös uudessa seuratunnuksessa.

Ulkonäköuudistuksen myötä myös esimerkiksi HyPSin lippu uudistuu.


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
Kategoriat