Apupalvelu - Naapuriapu sitä tarvitseville

Hyvinkään Palloseuran apupalvelu auttaa karanteenissa ja eristyksissä olevia

Koronavirustilanne ja Valtioneuvoston tiukentuneet vastatoimet ovat asettaneet monet yksityishenkilöt ja perheet erityksiin omiin koteihinsa useaksi viikoksi, ainakin 13.4. saakka.

Hyvinkään Palloseura on, pelaajien perheet huomioiden monituhatpäinen yhteisö, jonka joukosta ja lähipiiristä löytyy varmasti sekä riskiryhmään kuuluvia, että sairastumisen, altistumisen tai muusta johtuen kotinsa vankeina olevia. Autamme mielellämme myös muita hyvinkääläisiä. Apupalvelusta voi pyytää apua kaupassa käynnissä tai muussa julkisessa asioinnissa.

Vapaaehtoisverkostomme koostuu täysin Hyvinkään Palloseuran ja HyPS Concareiden jäsenyhteisöstä, sekä Hyvinkään kotihoidon muutamasta työntekijästä. Tunnemme yhteisömme ja menemme siitä takuuseen.

Apumme on aina maksutonta ja se toteutetaan vapaaehtoisvoimin.

Mikäli haluat tukea seuramme toimintaa taloudellisesti, tutustu varainhankintamenetelmiimme:


Jos tarvitset apua

Mikäli tarvitset apua kaupassakäyntiin, koiran ulkoilutukseen tai muuhun julkiseen asiointiin, lähetä avuntarvepyyntö joko sähköpostitse hyps@hyps.fi tai tekstiviestitse/Whatsapp-viestillä: 040 485 5622

Ilmoita viestissäsi:

  • Millaista apua tarvitset
  • Milloin tarvitset apua
  • Missä asut/missä paikassa avun tarve sijaitsee
  • Maksuväline mahdolliselle rahaliikenteelle
  • Omat yhteystietosi

Kun avustuspyyntösi on toimitettu auttajaverkostoomme ja sille on löytynyt vapaaehtoinen auttaja, on hän yhteydessä sinuun ja sovitte yksityiskohdista. Auttaja löytyy yleensä todella nopeasti ja pääset sopimaan avun yksityiskohdista suoraan auttajan kanssa.

Rahaliikennettä toivomme sähköisin välinein esim. Mobile payn tai tilisiirron muodossa. Käteisen vastaanottaminen on aina auttajan oma päätös, sillä seteleissä on myös riskitekijä viruksen leviämiselle. Emme valitettavasti pysty vastaanottamaan korttimaksuja.

Toivomme yhteydenottoja sähköisesti tekstimuodossa, jotta avunpyynnön lähettäminen vapaaehtoisryhmälle olisi mahdollisimman nopeaa. Ymmärrämme kuitenkin, että joillekin avun tarvitsijoille eivät sähköiset viestintämuodot välttämättä ole niin helposti lähestyttäviä, joten otamme myös vastaan puheluita: 040 485 5622

Kauppalahjakortteja vähävaraisille

Hyvinkääläisyritykset ovat myös käärineet hihansa ja ryhtyneet auttamistyöhön.

Konepaja Hokle Oy on lahjoittanut 20, sekä Johanna Sormunen (Happy Diamonds Oy) 10 kauppakassia vähävaraisille toimitettavaksi. Käytännössä kauppakassit toteutettiin Hyvinkään K-Citymarketin 50€ lahjakortteina, jotka toimitetaan apua tarvitseville.

Apua tarvitseville riskiryhmäläisille tarjoamme luonnollisesti seuramme apupalvelun ostosten keräämisen ja toimittamiseen. Olemme yhteydessä lahjakorttien saajiin ja sovimme, toteutetaanko avustus toimittamalla lahjakortti vai kaupassa käymällä ja ostokset kotiin toimittamalla.

Lahjakortteja ja kauppakasseja toimitetaan yrityssponsoritilanteen mukaan, mahdollisuuksien mukaisesti.

Mikäli haluat hakea ostoskassi-avustusta, ole yhteydessä sähköpostitse: hyps@hyps.fi

YRITTÄJÄ: Mikäli haluat sponsoroida ostoskassi-avustuksen sitä tarvitseville ja tukea samalla seuramme toimintaa, ole yhteydessä:

Janne Bruun
Toiminnanjohtaja
Hyvinkään Palloseura ry.
janne.bruun@hyps.fi
040 485 5622


   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Kategoriat