HyPSin Rockfest-turnauksessa ennätykselliset 129 joukkuetta ja 365 ottelua
12.6.2018 11:03 Uutiset / Pääsivusto

11-vuotiaiden harrastesarjassa paikallisvääntö HyPSin ja Martin Susien kesken päättyi rangaistuspotkukilpailun jälkeen HyPSin voittoon.

Hyvinkään Palloseuran tämän kesän toistaiseksi suurimmassa junioriturnauksessa pelattiin kahden päivän aikana 365 ottelua, jotka kaikki alkoivat aikataulun mukaisesti.

HyPSin Kesäturnaus Powered by Rockfest houkutteli Kankurinpuiston ja Perttulan kentille ennätysmäärän joukkueita. Jo 90-luvulta alkaen järjestetyssä useamman poikajuniori-ikäluokan turnauksessa tehtiin taas uusi osanottajaennätys, kun viime vuoden luku 116 parani 129 joukkueeseen.

Turnauksessa pelasivat tänä vuonna vuosina 2007–11 syntyneet 11–7-vuotiaat. Kolmessa vanhimmassa ikäluokassa pelattiin kilpa-, haastaja- ja harrastesarjoissa, vuonna 2010 syntyneille oli yksi sarjataso, ja nuorimpien pelaajien joukkueet oli jaettu enemmän ja vähemmän pelanneisiin.

Vain kahdessa vanhimmassa ikäluokassa pelattiin sijoituksista, mutta tokihan tulosten perusteella on pääteltävissä myös nuorempien joukkueiden menestys.

Vuonna 2007 syntyneet

11-vuotiaiden kahdeksan joukkueen kilpasarjassa Lempäälän LeKi-futis Sininen voitti sekä alku- että mitalisarjassa kaikki pelinsä. Toisen alkusarjalohkon voittanut Nurmijärven NJS Musta saavutti kakkossijan häviämällä vain sarjavoittajalle. HyPS Musta oli sarjassa neljäs ja RiPS seitsemäs.

Kuuden 11-vuotiaiden haastesarjajoukkueen mestaruusottelussa Karkkilan KJS Sininen voitti HyPS Sinisen 4–0. Martin Sudet sijoittui sarjassa viidenneksi.

Vuonna 2007 syntyneiden harrastesarjassa ykköseksi seuloontui Ylästön Urheilijat. Alkusarjalohkossa toiseksi sijoittunut FC Loppi Vihreä oli neljäs, HyPSin T07-tyttöjoukkue viides, HyPS Punainen kuudes ja Martin Sudet kahdeksas.

Vuonna 2008 syntyneet

10-vuotiaiden kilpasarjassa HyPS Sininen ja RiPS voittivat lohkonsa. Joukkueet kohtasivat pronssiottelussa, joka päättyi 1–1 – rangaistuspotkukilpailussa HyPS oli maalin verran parempi. Janakkalalaisjoukkueiden Padon ja JanPan yhteisjoukkue oli sarjassa seitsemäs.

Vuonna 2008 syntyneiden haastesarjassa pelasi 16 joukkuetta. Mitalipeleihin selvinneistä paikallisista joukkueista HyPS Punainen ja NJS Keltainen kohtasivat viimeisellä kierroksella. Ottelu päättyi HyPSin 5–0-voittoon, jolla kotijoukkue sijoittui sarjassa viidenneksi. Jokelan Kisan ja RiPSin ottelu sijasta 13 päättyi JoKin 3–0-voittoon.

10-vuotiaiden harrastesarjassa pelasi 12 joukkuetta. HyPSin Musta ja Keltainen sijoittuivat alkulohkoissaan toiseksi ja RaKe omassa lohkossaan kolmanneksi. Kahdeksan joukkueen cup-peleissä HyPS Keltainen eteni mestaruusotteluun, jonka se hävisi HJK Töölölle 0–2. RaKe voitti puolestaan pronssiottelussa Hämeenlinnan HJS:n 3–2. HyPS Musta oli sarjassa kahdeksas.

Kaikki tulokset netissä

9-vuotiaiden kilpasarjassa HyPS Musta ja RiPS Sininen voittivat lohkonsa. Kovimpien joukkueiden kesken pelatussa jatkosarjassa HyPS oli kahdella voitolla toinen ja pisteittä jäänyt RiPS neljäs. NJS Musta voitti B-jatkosarjan, ja HyPS Sininen oli C-jatkosarjassa kolmas.

Vuonna 2007 syntyneiden haastajasarjassa alkusarjan voittanut RiPS Valkoinen oli A-jatkosarjassa neljäs. HyPS Punainen oli B-jatkosarjassa toinen. Harrastesarjan kovemmassa loppulohkossa RiPS Vihreä oli neljäs. Toisessa loppulohkossa HyPS Valkoinen oli ykkönen ja RiPS Keltainen neljäs.

Kaikki ottelutulokset löytyvät TorneoPal-tulospalvelusta, johon pääset klikkaamalla TÄSTÄ ja etenemällä sen jälkeen yläpalkin SARJAT-näppäinen kautta eri sarjoihin.


   
Lisää uutisia
Concarit
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31