Euroliiga-infoa

Euroliigan ilmoittautuminen on avattu

Tiedot koskevat euroliigakautta 2017

Euroliigan 31. toimintavuosi

Hyvinkään Palloseuran pyörittämä Euroliiga on 5–11-vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitettu jalkapallotapahtumien kokonaisuus. Euroliigassa joukkueet muodostetaan yhdestä tai kahdesta ikäluokasta (vuosina 2006–12 syntyneet) kuitenkin niin, että vuonna 2012 syntyneet pelaavat sekajoukkueissa.

Kouluikäinen pelaaja ilmoittautuu mukaan ja sijoitetaan oman koulualueensa joukkueeseen. Jos pelaaja ei ole vielä koulussa, hänen toivotaan ilmoittautuvan sen koulun joukkueeseen, johon hän menee ensimmäiselle luokalle. Pienkoulun oppilas ilmoittautuu lähinnä omaa kouluaan olevan koulun joukkueeseen.

Nuorin ikäluokka vuonna 2012 syntyneet

Kaudella 2017 Euroliigan nuorimman ikäluokan muodostivat vuonna 2012 syntyneet tytöt ja pojat. Ikäluokasta muodostetaan tytöistä ja pojista sekajoukkueita niin, että saadaan sopiva määrä joukkueita sarjatoimintaan. Tämä saattaa edellyttää kahden tai useammankin alueen pelaajien yhdistämistä.

Euroliiga tarjoaa pelaajalle

• myönteisiä onnistumisen kokemuksia ja elämyksiä
• sosiaalista kanssakäymistä ja joukkuetoimintaan sopeutumista
• leikkimielistä kisailua jalkapallon parissa
• monipuolisen harrastuksen (pallonhallinta, koordinaatio, ketteryys, nopeus jne.)
• edullisen ja liikunnallisen harrastuksen, jonka parissa on mahdollista jatkaa omien kykyjen ja halujen puitteissa mahdollisimman pitkään

Ilmoittautuminen ja osanottomaksut

Euroliigan osallistumismaksu on 130 euroa (sisaruksista 105 euroa/lapsi ja HyPSin ikäkausitoiminnassa mukana olevista 85 euroa/lapsi). Varsinainen ilmoittautumisaika päättyy 31.3., ja jälki-ilmoittautuneille osanottomaksu on 150 euroa.

Osanottomaksun maksamalla olet varmistanut lapsesi osallistumisen Euroliigaan, ja hankimme hänelle Palloliiton korttelipassin ja -vakuutuksen vuodelle 2017. Ensimmäistä kertaa Euroliigaan osallistuva pelaaja kirjautuu samalla HyPSin pelaajaksi.

Usein esitettyjä kysymyksiä

Kuka valmentaa lastani?

Euroliigatoiminta on matalan kynnyksen harrastejalkapalloa, ja pyrimme saamaan pelaajien vanhemmista lasten jalkapallosta kiinnostuneita innokkaita valmentajia. Myös HyPSin juniorit toimivat valmentajina. Tarjoamme koulutusta kaikille valmennukseen mukaan lähteville.

Mihin kuluihin Euroliigan osallistumismaksu jakautuu?

Euroliiga on HyPSin järjestämä korttelisarja lapsille, ja sen toteuttamisessa tarvitaan paljon toimijoita. Valmentajien ja pelinohjaajien palkkiot eivät ole suuria, mutta kokonaisuutena ne ovat merkittävä kuluerä. Suurin osa käyttämistämme kaupungin kentistä on maksullisia. Seuran jakamat peliasut ja pallot sisältyvät euroliigamaksuun, ja rekisteröimme ja vakuutamme kaikki euroliigalaiset. Euroliigamaksuun kuuluu myös HyPSin jäsenmaksu. Muita Euroliigasta aiheutuvia kuluja ovat esimerkiksi koulutus-, hallinto- ja markkinointikulut sekä erilaisten tapahtumien järjestämisestä aiheutuvat kulut.

Minkälaiset varusteet pelaaja tarvitsee?

Jalkapalloilu on edullinen harrastus. Euroliigan toimintamaksulla pelaaja saa jalkapallon ja peliasun, joten hankintalistalle jäävät enää vain säärisuojat, pelisukat ja jalkapallokengät.

Miksi pelit ovat arki-iltoina niin myöhään?

Euroliigassa pelit sijoittuvat Kankurin liikuntapuistoon, jossa on rajallinen määrä pelikenttiä. Nuoremmat ikäluokat on sijoitettu pelaamaan kello 17.30 alkaen ja vanhemmat ikäluokat nuorempien jälkeen. Euroliigalle on varattu maanantai- ja tiistai-illat – muina päivinä kentillä on ikäkausitoimintaa ja piirisarjojen pelejä.

Lisätietoa Euroliigasta

Euroliigatiimi, sähköposti hypseuroliiga@gmail.com

Sinustako valmentaja Euroliigaan?

Etsimme uusia euroliigavalmentajia. Aloitteleville valmentajille tehty opas löytyy alasivulta Valmentajanurkka

Pyrimme löytämään ajoissa valmentajat kaikkiin joukkueisiin. Tämän tavoitteen toteuttamiseksi tarvitsemme suuren joukon vapaaehtoisia.

Valmennuspestiä ei pidä säikähtää, ja sen voi ottaa kesäharrastuksena – ja samalla kokeilla muutaman kuukauden ajan, olisiko itsestä valmentajaksi. Varsinkin nuorimmissa ikäluokissa valmentaja on lähinnä innostaja ja oman ryhmän organisaattori.

Lisätiedot

Toiminnanjohtaja Petri Harainen, 040 485 5622, petri.harainen@hyps.fi   
Lisää uutisia
Hyvinkään Palloseura ry
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
 
Kategoriat